Aiga > Tala Fou > Alamanuia Tala Fou

Fa'aleleia le fa'atuatuaina o thermocouple o lo'o fa'aogaina

2021-09-29

O lethermocoupleatiina ae i le taimi nei o loʻo i ai se va faʻatasi ma isi oloa i le faʻaaogaina moni, ma o lona faʻatinoga e sili atu pe a faʻaaogaina, o lea e iai se tikeri o le saogalemu i le taimi o le faʻaaogaina.

I le gaosiga o mamanu o le fuaina o le fuaina o mea faigaluega, e sili atu le taua ia malamalama ma faʻaaoga mea fou fou. I le taimi nei, tagata gaosi tomai faapitoa filifilia uʻamea maualuga lelei uamea mea, o loʻo i ai se fou aʻafiaga i le vevela tali o le faʻavae autu, ma o loʻo faʻaaogaina i le ata o le autu faʻavae. I le amanaia ai o le eseese auala fesoʻotaʻiga, e mafai ona faʻaaogaina i siosiomaga ma tele vevela eseesega. I le filifiliga o mea masani mothermocouple, o se fou ituaiga o ofuina-tetee uʻamea filogia faavae tulaga mea o loʻo faʻaaogaina, lea e mafai ona lelei faia se faʻapitoa puipuiga vaega ma le gata iloa O loʻo i ai uiga o le ofuina teteʻe, ma mafai tuʻuina mai faʻamafanafanaina faʻamatalaga tuʻuina atu.


I aso nei, o le malamalamaʻaga i le faʻaaogaina o tekonolosi o mea fou tuʻufaʻatasia ua mafai ai ona tele oloa fou e faʻaleleia atili faʻaleleia ma faʻaaogaina. Ae maise lava i le faʻaogaina o le vevela o mea faigaluega, e mafai ona fesoasoani i tagata faʻaoga e faʻailoa saʻo le vevela, ina ia faʻaleleia atili ai le gaioiga o le oloa, le oloa fou o loʻo i ai nei, o loʻo ia te ia se tikeri o le saogalemu ma le mautu i le gaioiga o faʻaaoga, o lea la ua faʻalauiloa le oloa i le alamanuia matata.


E ala i le malamalamaaga ma le faʻaaogaina o fou gaosiga tekonolosi, tele mea masani mafai ona lelei faʻaaogaina, foʻia le faʻafitauli o le tasi gaosi mea i le taimi ua tuanaʻi, ma le tuʻuina atu sili lelei tuʻutuʻuga mo le mamanu, atinaʻe ma le faʻaaogaina othermocouple. O le oloa e sili atu le fa'atuatuaina o mea fa'aoga.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept