Aiga > Tala Fou > Alamanuia Tala Fou

Faʻafefea ona faʻaaoga thermocouples e faia ai se sili atu matafaioi ï »¿

2021-10-11

O mea sese na faʻatinoina e le leaga o le faʻaʻeseʻesega, pei o le faʻamamaina o le thermocouple, ma le tele o palapala poʻo masima otaota i luga o le paipa faʻaleleia ma le uaea ipu, mafua ai le lelei faʻaʻesega i le va o lethermocouplepou ma le ogaumu puipui, e sili atu le ogaoga i le maualuga vevela, lea o le a le gata i le mafuaʻaga o le thermoelectric ono Maliu ma faʻalauiloa foi faʻalavelave, o le mea sese na mafua mai i lenei taimi e oʻo atu i Baidu.
O mea sese na faʻaalia e ala i le faʻapipiʻiina le talafeagai, e pei o le tulaga ma le faʻaofiina o le loloto o le masini thermocouplee le mafai ona atagia ai le vevela moni o le ogaumu, i se isi faaupuga, e le tatau ona faʻapipiʻi le thermocouplelatalata i le faitotoa ma le nofoaga faʻamafanafana, ma le loloto o le faʻaofiina. e tatau ona le itiiti ifo i le lautele o le paipa tausiga 8 ~ 10 taimi; le mamao i le va o le thermocoupletausiga lima ma le puipui e le tumu i mea insulation, lea e mafua ai le vevela o le vevela poʻo le malulu o le ea i totonu o le ogaumu, o lea o le va i le va o le.thermocouplee tatau ona fa'amama le paipa fa'aleleia ma le pu puipui o le ogaumu i le palapala fa'afefe po'o le maea asbestos.

Ina ia aloese mai le felafolafoaʻiga o le malulu ma le vevela o le ea e aʻafia ai le saʻo o le fua o le vevela; o le malulu pito o le thermocouplee latalata tele i le ogaumu tino e mafua ai le vevela e sili atu i le 100â „ƒ; O le uaea ua faʻapipiʻiina i le auala lava e tasi e aloese ai mai le faʻalauiloaina faʻalavelave ma mafua ai mea sese; e le mafai ona faʻapipiʻi le thermocouplei se vaega e seasea gaioi ai le fuafaatatau. A faʻaoga le thermocouplee fua ai le vevela ole kesi ile paipa, olethermocouplee tatau ona faʻapipiʻi faʻasaga i le itu o le tafe, ma lava Faʻafesoʻotaʻi ma kesi.


Sese teteʻe vevela I le maualuga o le vevela, pe a fai o loʻo i ai le vaega o le lefulefu malala i luga o le paipa faʻapipiʻi ma le efuefu o loʻo faʻapipiʻiina i ai, o le a faʻateteleina le teteʻe vevela ma o le a faʻalavelaveina le faʻasaʻoina o le vevela. I lenei taimi, o le vevela faʻailoga e maualalo ifo nai lo le moni aoga o le fuaina vevela. O le mea lea, o fafo o lethermocouplee tatau ona tausia mama le paipa tausiga e faaitiitia mea sese.


O le mea sese na faʻaalia e le vevela vevela e mafua mai i le vevela vevela o le thermocouple, lea e faʻasolo ai le tau o le mea faigaluega i tua atu o le suiga o le vevela fua. O lenei aafiaga e matua iloga lava pe a taofi le fua vave. O le mea lea,thermocouplema manifinifi thermoelectrodes ma laʻititi faʻataʻamilosaga paʻu laititi e tatau ona faʻaaogaina i le tele e mafai ai. A faʻatagaina le siʻosiʻomaga o le vevela e faʻatagaina, e mafai foʻi ona aveʻese le paipa faʻapipiʻi.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept